abonneren

Voorzitter van de MPAA de laan uitgestuurd

Het is geen geheim dat de MPAA geen populaire organisatie is. De huidige voorzitter, Dan Glickman, is door de organisatie uit zijn functie gezet omdat hij slecht presteert.Volgens de MPAA waren de prestaties van Glickman onder de maat en is onder zijn bewind het imago van de MPAA (verder) verslechterd. Miljoenen mensen wereldwijd voor de rechter slepen omdat ze illegaal muziek- en filmbestanden downloaden doet geen wonderen voor het imago van een organisatie.

Volgens de torrentnieuwssite TorrentFreak beginnen de draconische methoden van de MPAA de organisatie parten te spelen. Ook de rechtszaak tegen de populaire Zweedese torrentsite The Pirate Bay heeft het imago van de MPAA geen goed gedaan. De MPAA legt de schuld bij zijn voorzitter Glickman. Volgens de MPAA is zijn leiderschap matig en zijn publieke optredens "slecht" en "saai".

Het is niet bekend wie Glickman opvolgt. Glickman is vier en een half jaar de voorzitter van de MPAA geweest. Zijn voorganger, Jack Valenti, was 38 jaar lang voorzitter. Veel torrentgebruikers willen graag dat Glickman voorziter blijft. Zij vinden een slecht presterende en saaie voorzitter van de MPAA een aanwinst voor het internet. Glickman heeft nog 18 maanden om zijn werk af te maken, daarna moet hij vertrekken.


Bron: torrentfreak.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: