abonneren

Voorspelling: deze aandelen gaan stijgen door de CES

Hoewel het voorspellen van koersen - helemaal in deze tijd - toch een hoog gok-gehalte heeft, denkt een Amerikaanse onderzoekster toch te kunnen vertellen welke aandelen binnenkort gaan stijgen. Ze baseert zich daarbij op product-introducties op de CES.Jennifer Openshaw heeft de tien meest opvallende CES-producten bekeken en ze daarna ingedeeld in drie categorieën. Op de zogenaamde A-lijst staan producten die volgens haar absoluut een positief effect zullen hebben op bedrijven - en dus op de bijbehorende aandelenkoersen. Het gaat om Yahoo!
Connected TV, het G19 Gaming Keyboard van Logitech en en Palm Pre Smartphone.

Op de B-lijst staan bedrijven die matig zullen profiteren - en dat zijn volgens haar Nokia, Dell, Microsoft en Sony (dankzij de Vaio P).

Op de C-lijst tenslotte staan producten die wel opzienbarend waren, maar die verder niet zullen zorgen voor enorme stijgingen in de koersen. Jammer maar helaas dus voor Pioneer (VSX-819H A-V Receiver), HP (HP TouchSmart) en toch ook Sony. Hoewel de al eerder genoemde Vaio P, het netbook van Sony, zeker voor goede cijfers zal zorgen, zullen de X-Series Walkman en de Cybershot G3 camera/browser volgens Openshaw niet voor klappers zorgen.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie