abonneren

Voorspelling: deze aandelen gaan stijgen door de CES

Hoewel het voorspellen van koersen - helemaal in deze tijd - toch een hoog gok-gehalte heeft, denkt een Amerikaanse onderzoekster toch te kunnen vertellen welke aandelen binnenkort gaan stijgen. Ze baseert zich daarbij op product-introducties op de CES.Jennifer Openshaw heeft de tien meest opvallende CES-producten bekeken en ze daarna ingedeeld in drie categorieën. Op de zogenaamde A-lijst staan producten die volgens haar absoluut een positief effect zullen hebben op bedrijven - en dus op de bijbehorende aandelenkoersen. Het gaat om Yahoo!
Connected TV, het G19 Gaming Keyboard van Logitech en en Palm Pre Smartphone.

Op de B-lijst staan bedrijven die matig zullen profiteren - en dat zijn volgens haar Nokia, Dell, Microsoft en Sony (dankzij de Vaio P).

Op de C-lijst tenslotte staan producten die wel opzienbarend waren, maar die verder niet zullen zorgen voor enorme stijgingen in de koersen. Jammer maar helaas dus voor Pioneer (VSX-819H A-V Receiver), HP (HP TouchSmart) en toch ook Sony. Hoewel de al eerder genoemde Vaio P, het netbook van Sony, zeker voor goede cijfers zal zorgen, zullen de X-Series Walkman en de Cybershot G3 camera/browser volgens Openshaw niet voor klappers zorgen.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord