abonneren

Voormalig Tulip op randje van faillissement

Nedfield, het oude Tulip, heeft uitstel van betaling aangevraagd bij de rechtbank in Utrecht. De geplande aandeelhoudersvergadering is daarmee vervallen. Bij Nedfield werken 25 tot 30 man. Vorige maand vroeg 2L International, een onderdeel van Nedfield, al surseance aan.Nedfield benadrukt dathet uitstel van betaling alleen is aangevraagd voor Nedfield Holding en Nedfield nv.Hetzou om 7 tot 8 werknemers gaan, aldus een woordvoerder.Nedfield investeert in ict en consumentenelektronica.
Dochteronderneming 2L International vroeg eerder al een faillissement aan, vermoedelijk om zo onder de vlag van Nedfield uit te komen. 2L International, dat onder andere de merknaam Conceptronic beheert, heeft inmiddels een doorstart gemaakt met andere investeerders.

Webwereld

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord