abonneren

Voetbalstanden voortaan gratis per sms

Door sms-jes te laten sponsoren, zegt het Dordtse bedrijf Silverware vanaf aanstaande zaterdag een gratis voetbalstanden sms-dienst van start te kunnen laten gaan. Voetbalfans kunnen op die manier doorlopend op de hoogte blijven van alle tussenstanden in de Eredivisie, Jupiler League, wedstrijden van het Nederlands elftal, om de KNVB Beker, in de Champions League en de UEFA Cup.Daarvoor moet u zich wel eerst registreren op de specialesite.
Daar kan meteen aangegeven worden van welke competities en van welke clubs gebruikers de voetbalstanden willen ontvangen. De hoeveelheid uitslagen maakt, aldus Silverware, niets uit: "Geen aanmeldingskosten, geen verzendkosten, geen ontvangstkosten, geen afmeldkosten, het blijft te allen tijden volledig gratis!"

Wie zich opgeeft voor de dienst, kan sms-jes ontvangen die er uitzien als Feyenoord 1 - PSV 1 Roy Makaay "21 - Gesponsord door Sani-Dump!

Volgens Emerce gaat de dienst aanstaande zaterdag tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff-schaal tussen PSV en Feyenoord officieel van start. Een week later begint de competitie in de Eredivisie.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie