abonneren

Vodafone Nederland verhoogt netwerksnelheid

Vodafone Nederland verhoogt de snelheid van zijn datanetwerk. De snelheid voor mobiel internet op de laptop wordt verhoogd naar maximaal 7.2 down en uplink naar maximaal 1.4 Mbps. De hogere download snelheid is als eerste beschikbaar in Amsterdam. Vervolgens komt de rest van de Randstad en Nederland aan bod. HSUPA 1.4 heeft op dit moment een bevolkingsdekking van meer dan 90%.

Ger Coolen, Directeur Technology, Vodafone Nederland: "Als gevolg van veranderende leef- en werkpatronen, zie je dat mobiel werken - en mobiel internetten op de laptop in het algemeen - steeds populairder worden. Daarbij verwachten klanten die mobiel internetten een vergelijkbare ervaring als op het werk of thuis via de vaste verbinding. Deze snelheidsverhoging biedt dit, want bij de meest gangbare online activiteiten zoals websites bezoeken, mailen of chatten, zul je met deze snelheden het verschil niet merken."

Klanten met een ‘maximale snelheid' abonnement voor mobiel internet op de laptop krijgen per direct de hoogst beschikbare snelheid, afhankelijk van hun locatie en hardware. De snelheden van ‘vaste kosten' abonnementen en de Zorgeloos Internet BloX voor mobiel internet op de telefoon blijven ongewijzigd.

Klik hier voor een animatie die het verschil in snelheid laat zien.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie