abonneren

Vodafone Nederland start met MobileWidgetCamp

Vodafone Nederland kondigt de start aan van een competitie voor widget ontwikkelaars. Vodafone's MobileWidgetCamp vindt op zaterdag 2 mei aanstaande in Amsterdam plaats. Deelnemers maken kans op een reis naar het toonaangevende widget-bedrijf Opera in Noorwegen, een aantal N97 toestellen en promotie op de Vodafone Nederland website en mobiele portal voor de beste mobiele widget. Iedereen die een werkende mobiele widget kan aanleveren en ouder is dan 18 jaar, kan zich tot 25 mei 2009 inschrijven via de website van MobileWidgetCamp.

Widgets zijn applicaties die een eenvoudige functie vervullen en een bijdrage leveren aan een gepersonaliseerde mobiele webervaring. De informatie komt naar de gebruiker toe, in plaats van andersom. Een voorbeeld van een widget is een nieuwsfeedlezer of een reisplanner.

Patrick Leenheers, Head of Vodafone Internet Services: "Het mobiel maken van internet is een belangrijke strategische pijler van Vodafone. MobileWidgetCamp biedt technische - web en mobiele - ontwikkelaars en start-ups de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan het mobiel maken van het internet. We kijken met spanning uit naar de inzendingen van mobiele widgets tussen nu en 25 mei 2009."

Voor meer informatie en aanmelding: mobilewidgetcamp.nl 
of volg de competitie op Twitter: twitter.com/mwcamsterdam

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: