abonneren

Vodafone houdt datasnelheid op 3,6 Mbps

Vodafone Nederland heeft vandaag besloten om de downloadsnelheid voor mobiel internetten op een mobiele telefoon te handhaven op de maximaal beschikbare netwerksnelheid. Op dit moment bedraagt die 3,6 Mbps.Eerder deze week werden vragen gesteld toen Vodafone aankondigde de downloadsnelheid voor internet op de mobiel voor nieuwe klanten te willen verlagen, om meer in lijn te zijn met andere aanbiedingen in de markt. Vodafone was gevoelig voor de ongerustheid bij zijn klanten en besloot de geplande verlaging niet door te zetten.

Bart Hofker, directeur Consumentenmarkt bij Vodafone Nederland: "Het is goed te zien hoe zeer onze klanten onze netwerk kwaliteit en snelheid waarderen. Onze klanten maken blijkbaar duidelijk onderscheid tussen de aanbieders op basis van kwaliteit en niet alleen maar prijs. Omdat wij natuurlijk een klantgerichte organisatie zijn en ook al zou de aanpassing maar voor een specifiek klantsegment gaan gelden, vinden wij het toch belangrijk om alles bij het oude te laten en al onze klanten de typische Vodafone netwerk kwaliteit en snelheid te blijven bieden. Het toont wel aan dat onze klanten mobiel internet belangrijk vinden en dat Vodafone leidend is op dit gebied."

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord