abonneren

VNU lanceert website VistaInfo.nl

Uitgeverij VNU lanceert vandaag de website VistaInfo.nl. De lancering van deze website valt samen met die van Windows Vista, de lang verwachte opvolger van XP.
VistaInfo.nl is de eerste professionele en onafhankelijke website over het nieuwe besturingssysteem in Nederland.VistaInfo.nl richt zich op de consument die alles wil weten over Windows Vista en richt zich op zowel de beginnende als de ervaren computergebruiker. Bovendien biedt de website een platform waar deze gebruikers met elkaar in discussie kunnen gaan over alle aspecten van Vista. De site beantwoordt de belangrijkste vragen en geeft slimme tips voor installatie en gebruik. Verder vinden bezoekers op VistaInfo.nl de laatste nieuwtjes, gebruikerservaringen, plus leuke en handige wetenswaardigheden. Kortom, alles over Vista onder één dak.

De site VistaInfo.nl behandelt een breed scala aan onderwerpen: de verschillende versies van Vista, de belangrijkste vernieuwingen, de benodigde hardware, het installatieproces en het gebruik van Vista in de dagelijkse praktijk. Daarmee bedient de site een brede doelgroep: van mensen die hun huidige pc willen 'upgraden' of die een nieuwe computer aanschaffen waarop Vista reeds is geïnstalleerd, tot mensen die liever even de kat uit de boom kijken en gewoon nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden van deze nieuwe Windows-versie.

De redactie van VistaInfo.nl is in handen van het team dat tevens Personal Computer Magazine en Computer Idee uitgeeft. Dat waarborgt dat VistaInfo.nl een rijke bron is van betrouwbare en onafhankelijke informatie.


Website: VistaInfo.nl 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: