abonneren

VMware Fusion 3 voor Windows op de Mac

VMware, kondigt aan dat virtualisatie software Fusion 3, voortaan de manier is om Windows op de Mac te laten draaien.VMware Fusion 3 maakt het nog eenvoudiger om Windows-applicaties - inclusief grafisch-intensieve games - naast Mac-applicaties te laten draaien, met de user experience van een Mac. De software is wereldwijd beschikbaar vanaf 27 oktober. Deze nieuwe versie van VMware Fusion voor de Mac is geoptimaliseerd voor het gebruik met Snow Leopard en is vanaf de grond af nieuw opgebouwd. Het is 64-bits software en draait op de 64-bits kernel.

Het is geschikt voor het volwaardig gebruik van Windows 7, simultaan met MacOS, compleet met Windows Aero en Flip 3D. VMware maakt eenvoudig om de pc-omgeving naar de Mac te brengen zodat alle gewenste windows-software gebruikt kan worden. VMware Fusion 3 is goed in 3D met ondersteuning van OpenGL 2.1 en DirectX 9.0c ondersteuning.

Vmware is wereldwijd marktleider in virtualisatiesoftware. Van de desktop tot en met het datacenter. De software is wereldwijd beschikbaar vanaf 27 oktober. Prijs vanaf $79, upgrade: $39. Lokale prijzen zijn nog niet bekend.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord