abonneren

Vista Ultimate is Ultieme Teleurstelling geworden

Voor gebruikers die de Ultimate-versie van Windows Vista hebben gekocht, is het besturingssysteem een Ultieme Teleurstelling geworden. Microsoft beloofde allerlei extra's in ruil voor een hogere prijs, maar op vier extra's na is Microsoft zijn beloftes niet nagekomen.Het lijkt er op dat Microsoft ook niet van plan is om de Vista Ultimate-gebruikers de beloofde extra's te geven. Na installatie van SP1 is de tekst op de informatiepagina over de extra voordelen van Vista Ultimate aangepast (zie afbeeldingen).
Microsoft wil klaarblijkelijk de eerder gedane beloftes onder het tapijt vegen.

Gebruikers van Windows Vista Ultimate kunnen fluiten naar hun extra's. Voor het extra bedrag van 250 euro dat ze hebben neergeteld, hebben ze amper iets terug gekregen. Waarschijnlijk is dit de laatste keer geweest dat Microsoft met een dure speciale versie van Windows komt en belooft dat alle extra's in de toekomst nog nageleverd zullen worden. Gebruikers die zich opgelicht voelen, kunnen naar de Consumentenbond stappen. Daar loopt al een onderzoek naar de vele klachten over het besturingssysteem.


Bron: I Started Something

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord