abonneren

Vista Startpagina

De Nederlandstalige startpagina voor Vista van Microsoft. Met handige informatie om te controleren of een Windows XP-pc wel geschikt is voor Vista. Verder een hoekje over de Windows Vista-ervaring.
Microsoft Nederland (of in elk geval de vertaler) blijkt echter niet de snelste: waar de Engelstalige moedersite al uitgebreide informatie biedt over ‘digitale herinneringen' als foto's en video, vermeldt ‘Microsoft punt nl' ‘binnenkort beschikbaar'. Terwijl er nota bene tijd genoeg was, want zo snel ging de ontwikkeling van Vista nou ook weer niet!

De Engelstalige site biedt ook volop informatie voor de zakelijke gebruiker ­ dat ontbreekt volledig op de Nederlandstalige versie. Wel is er aandacht voor de beleving van muziek met Vista. Alleen lezen we niks over de Zune of wanneer de Zune in de Nederlandse schappen zal liggen. Er is beknopte informatie over functies van Vista, maar dat kan absoluut niet tippen aan bijvoorbeeld de SuperSite voor Windows. Microsoft Nederland mag mensen als Paul Thurrott dankbaar zijn.

Website: www.microsoft.com/netherlands/windowsvista/
Sterren: 1/5

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord