abonneren

Vista SP1: wachten tot mei kan lonen

Eerder vanmiddag schreven we over de aankondiging van Microsoft dat de Nederlandse SP1 nog deze maand beschikbaar komt. Dat blijkt zelfs volgende wéék te zijn. Maar misschien is wachten tot mei, wanneer SP1 via de automatische update wordt uitgerold, slimmer...Wie volgende week (een precieze datum is nog niet bekend) via de downloadsite van Microsoft SP1 binnenhaalt, mag daar wel even de tijd voor nemen. Deze versie is namelijk 550 MB(!) groot.
Dat komt vooral omdat dit een soort ultiem SP1 is, voor alle versies van Vista én met alle (36) talenpakketten. Naar wat u eventueel al aan patches op de pc hebt staan, wordt bij het downloaden niet gekeken.Wie wacht tot mei krijgt via automatische updates een SP1 dat als het ware is toegesneden op de eigen pc en op de eigen taal. Heeft u altijd alle updates en patches netjes gedownload, dan staat er nu nog maar 65 MB op u te wachten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord