Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Virtueel bijklussen in Second Life

Op een veilingsite voor klussen is een opdracht geplaatst voor het plaatsen van een aantal lichtkoepels in Second Life. Normaal worden op Werkspot.nl klussen aangeboden als hetrenoveren van badkamers, tuinen en gevels. Voor het eerst is nu een virtuele klus verschenen op de website.De aanbieder van de klus vraagt een aantal lichtkoepels te plaatsen op zijn discotheek in Second Life.
De opdracht staat sinds gisteren in de categorie multimedia en er is op het moment van schrijven nog niet op geboden.

Waarom de klus juist op Werkspot is geplaatst, is niet bekend. Het is Willem Verheijen, medeoprichter van Werkspot, ook een raadsel. "Hier vind je weinig bedrijven die thuis zijn in het bouwen van virtuele objecten. Gezien de overeenkomsten tussen onze wereld en die van het virtuele Second Life is het echter niet helemaal onverwacht dat een dergelijke opdracht nu op
Werkspot verschijnt."

Dat er een nieuwe markt ontstaat rond het veilen, bouwen en verbouwen van virtuele objecten is niet onwaarschijnlijk, Verheijen wil na dit voorval in overweging nemen om een categorie in de website op te nemen die zich richt op virtuele werelden.


Directe link naar de klus op Werkspot
Directe link naar de bouwlocatie in Second Life

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie