abonneren

Vierdaagse TV op internet

De Nijmeegse Vierdaagse is uitgegroeid tot een evenement van nationale betekenis. Er is vrijwel geen tv-kanaal dat er geen aandacht aan besteed. Toch is er nog een alternatief. Met de Vierdaagse TV op internet geeft de organisatie een kijkje achter de schermen.Dit is het doel van de site Vierdaagse in Beeld, de naam die de Vierdaagse gegeven heeft aan het eigen internet-tv station. Daarmee wil de organisatie zeker niet concurreren met de omroepen en actualiteitenrubrieken.
"Met ons eigen Vierdaagse in Beeld kunnen we onderwerpen in de marge, waar de zenders geen of nauwelijks belangstelling voor hebben, toch in beeld brengen", aldus woordvoerder André Sonneville van Stichting DE 4DAAGSE.

Vanaf maandag verschenen de eerste clipjes op de Vierdaagse in Beeld. Er zijn ook clipjes van de sponsoren, die anders maar moeilijk aan bod komen bij de "gewone" televisie. Daarnaast zijn er ook webcams te zie die live beelden van de parkoersen direct op internet uitzenden. "Alles bij elkaar gaan we deze week een behoorlijk programma-aanbod verzorgen. Niet met wereldnieuws, wel met weetjes en opmerkelijke feiten. Voor iedereen leuk om naar te kijken", besluit Sonneville.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord