abonneren

VidZone videoclips op Playstation

Sony introduceert vandaag de VidZone videoclipdienst voor de Playstation 3. Met deze gratis dienst komen meer dan 10.000 muziekvideo's van zowel internationale als Nederlandse sterren beschikbaar. Playstation 3 bezitters kunnen nadat ze de VidZone applicatie van de Playstation Store hebben gedownload de videoclips streamen naar de Playstation. Bovendien kun je playlists maken en opslaan.

De VidZone dienst werd al eerder geïntroduceerd in andere Europese landen en is een groot succes. In acht weken tijd is het programma al een miljoen keer gedownload en zijn er al 100 miljoen muziekvideo's gestreamd.

Michael Russo, CTO en Director of Digital Business Development bij VidZone: "Met VidZone geven we muziekliefhebbers niet alleen toegang tot duizenden videoclips. We zorgen ook voor een volledig interactieve en persoonlijke muziekbelevenis. Dankzij VidZone kun je een van ‘s werelds grootste verzamelingen videoclips bekijken. Je streamt wat je wilt en wanneer je wilt. Het mooie aan de PS3 als platform voor VidZone is dat fans op een veel socialere manier in hun woonkamer kunnen genieten van hun lievelingsclips."

Bron: Sony

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: