abonneren

ViaMichelin en Navigon samen in GPS navigatie

ViaMichelin en Navigon bundelen hun krachten op de Franse markt voor GPS navigatie. De beide bedrijven hebben een overeenkomst gesloten om hun knowhow samen te voegen voor de ontwikkeling van een nieuwe reeks draagbare GPS navigatiesystemen onder de gezamenlijke merknaam ViaMichelin-Navigon.Conform deze overeenkomst wordt de nieuwe reeks ViaMichelin-Navigon navigatiesystemen in het tweede kwartaal van 2008 in Frankrijk op de markt gebracht. Later kan dit aanbod naar andere landen worden uitgebreid.

Toekomstige ViaMichelin-Navigon producten zullen als optie de Michelin reisgidsen aanbieden. Tevens kunnen ze profiteren van de connectiviteit met de www.ViaMichelin.com website, die al ontwikkeld is voor de ViaMichelin navigatiesystemen. Daardoor kan de gebruiker bijvoorbeeld op z'n gemak een reis via de website voorbereiden en met één klik een adres of route van de site exporteren naar het navigatiesysteem.

"Deze overeenkomst verschaft de voordelen van een grotere schaal, die noodzakelijk is geworden door de zware prijsdruk op de navigatiesystemen. Door te vertrouwen op Navigon voor de navigatiesystemen, en door meer partnerships te ontwikkelen, kan ViaMichelin dagelijks meer consumenten bereiken met haar diensten ter ondersteuning van het reizen, via allerlei verschillende digitale technologieën", aldus Alain Cuq, CEO van ViaMichelin.

"We zijn zeer verheugd dat we onze ontwikkeling in Frankrijk kunnen versnellen, gezien de kracht van ViaMichelin op dit terrein. Door onze krachten te bundelen, kunnen de Franse consumenten profiteren van de beste producten die er op de markt zijn", zo voegt Peter Scheufen, CEO van Navigon, toe.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie