abonneren

VetteDeals.nl brengt koopjes en jagers bij elkaar

VetteDeals.nl brengt de allerscherpste aanbiedingen van webshops bij elkaar. Koopjesjagers vinden op de site een keur aan scherp geprijsde aanbiedingen en webwinkels krijgen er een aantrekkelijk promotiekanaal bij.Iedere deal krijgt een waardering met sterretjes. Hoe scherper de aanbieding, hoe meer sterretjes. Iedere maand zijn er drie speciale plekjes op de homepage voor de allermooiste aanbiedingen.

"Voor consumenten is het belangrijkste voordeel dat ze snel scherpe aanbiedingen kunnen vinden. Normaal moeten ze zelf het web afstruinen om een scherpe deal te vinden, nu doen wij het", vertelt Rene van der Horst, initiatiefnemer van Vvettedeals.nl. "Echt goede deals zijn namelijk lang niet altijd makkelijk te vinden", betoogt Van der Horst. "Natuurlijk zijn er prijsvergelijkingswebsites, maar dat wil niet zeggen dat die altijd de beste deals hebben. Lang niet alle webwinkels doen namelijk mee met prijsvergelijkers. En ook de zoekresultaten van Google worden vaak gedomineerd door grote spelers. Pas als je diep graaft, kom je de ‘pareltjes' tegen. Dat werk nemen we consumenten uit handen."

Webwinkeliers hoeven niet per se mee te doen met dure prijsvergelijkers en ook als hun webwinkel niet helemaal bovenaan staat in de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines, maken ze toch meer kans op bezoekers die naar hun site komen. Webwinkeliers betalen voor het plaatsen van hun deals een kleine bijdrage aan VetteDeals.nl.


Websitewww.vettedeals.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie