abonneren

Verzonden e-mail ongedaan maken in GMail

Het komt wel eens voor dat iemand een e-mailbericht verstuurt en dan vergeet er de bijlage aan toe te voegen of ziet dat er nog taalfouten in staan. Google Labs heeft een nieuwe add-on waarmee u verzonden berichten in GMail ongedaan kunt maken.Wanneer u de add-on hebt geactiveerd dan ziet u voortaan de nieuwe knop ‘Undo' wanneer een e-mailbericht is verstuurd. Als u snel bent dan kunt u de verzending van het bericht ongedaan maken voordat u er spijt van hebt.
Indien u de verzending van een bericht ongedaan hebt gemaakt dan keert u weer terug naar het venster waar u het bericht kunt bewerken. Het bericht is dan opgeslagen als een concept.

De add-on werkt door een vertraging van vijf seconden toe te voegen aan het verzendproces. U hebt dus vijf seconden maximaal om de verzending ongedaan te maken. Indien binnen de vijf seconden vertragingstijd de browser wordt afgesloten dan wordt het e-mailbericht alsnog verstuurd naar de ontvanger.


Meer informatie: gmailblog.blogspot.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord