abonneren

Versie 8.5 van Live Messenger uitgelekt

De nieuwste versie van Windows Live Messenger is uitgelekt via de website Messenger Addictos. Zoals de naam van de website suggereert is de site Spaanstalig en de nieuwe versie van Live Messenger die is uitgelekt is ook in het Spaans.De screenshots hieronder tonen de oude versie en de nieuwe versie naast elkaar.

De opvallendste veranderingen zijn in de user-interface die er wat meer ‘Vista-achtig' uitziet. Ook het Berichtenscherm ziet er iets anders uit.

De huidige versie van Live Messenger installeert zichzelf in een ‘MSN Messenger'-folder op de harde schijf ondanks dat Microsoft de naam van MSN Messenger heeft veranderd in Live Messenger. De nieuwe Windows Live Messenger installeert zichzelf wel in een ‘Windows Live'-folder.

De versie die nu is uitgelekt is niet officieel uitgebracht door Microsoft en het is ook geen officiële bètaversie. Indien je toch de nieuwe versie wil uitproberen dan kan je via deze link een installer downloaden. Je moet nog wel een databestand voor de Engelse taal downloaden indien je de nieuwe versie niet in het Spaans wilt uitproberen.

In de nieuwe versie zit ook een nieuwe emoticon van een konijn. De shortcut is (‘.') en het ziet er zo uit:


Bron: www.messengeradictos.com
Afbeeldingen: copyright CyberNet Technology News

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie