abonneren

Verkoop PCM biedt nieuwe kansen

Op woensdag 24 oktober heeft VNU Media, eigenaar en uitgever van PCM, Computer Idee en Power Unlimited haar medewerkers op de hoogte gebracht van de aanstaande verkoop van genoemde drie titels (inclusief websites). Vanaf 1 november is het Haarlems Uitgeefbedrijf (HUB) onze nieuwe, trotse eigenaar. De verhuizing naar de Professor Eijkmanlaan 2 in Haarlem (op zo'n 500 meter van onze huidige lokatie) zal medio november plaatsvinden. Alle medewerkers (inclusief de advertentieverkoop- en marketingafdeling) worden bij het HUB ondergebracht.

We zullen alles in het werk stellen om de overgang naar ons nieuwe huis voor de tijdschriften en websites zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het is dan ook de bedoeling dat u hier als lezer, bezoeker of adverteerder zo weinig mogelijk van merkt. Alle titels blijven uiteraard gewoon bestaan. Sterker nog, we kijken met z'n allen bijzonder uit naar nieuwe kansen en uitdagingen die deze overname ons biedt.

Met welgemeende groeten,

Edwin Ammerlaan
Hoofdredacteur PCM en Computer Idee

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord