abonneren

Verkoop iPods en Macs lijkt niet te stoppen

Gisteravond maakte Apple de voorlopige resultaten bekend voor het vierde kwartaal van het boekjaar 2006. Daaruit blijkt dat het erg goed gaat met de verkoop: zo werd er in het afgelopen boek-kwartaal (juli, augustus, september) het recordaantal van 1,61 miljoen Macs verkocht.Naast 1.610.000 Macs werden er ook 8.729.000 iPods verkocht wat een stijging betekent van 30 procent in de verkoop van computers en een stijging van 35 procent in de verkoop van iPods ten opzichte van hetzelfde kwartaal van het vorige boekjaar.

Steve Jobs, CEO van Apple, lichtte ook alvast een tipje van de sluier voor volgend jaar op. "Als we alvast vooruitkijken naar volgend jaar, dan kunnen we nu al zeggen dat 2007 wat nieuwe producten betreft waarschijnlijk een van de meest indrukwekkende jaren uit de geschiedenis van Apple zal worden."

We gokken in ieder geval op de iPhone...

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord