abonneren

Vergelijken

Op de vergelijkingswebsite Internetten.nl moet u even zoeken naar de juiste knop voor de vergelijking van hostingaanbieders. In vier duidelijke stappen (Kosten, Ruimte, Opties, Webserver) wordt u vanzelf naar het overzicht van voor u geschikte hostingaanbieders geleid.

De website bevat ook een overzicht van de registratiekosten voor domeinnamen - voor het geval u alleen een mooie domeinnaam wilt registreren er nog even niets mee wilt doen.

Belangrijk daarbij is niet alleen de prijs (vanaf € 2,98 oplopend tot € 97,25 per domein), maar ook de vraag of u uw domeinnaam kunt laten redirecten. Als u van uw internetprovider al behoorlijken wat opslagruimte voor een eigen homepage krijgt, zou u daar uw persoonlijke website neer kunnen zetten. Iedereen die de gekochte domeinnaam intikt, wordt dan automatisch naar uw  homepage bij XS4ALL doorgestuurd.

http://www.internetten.nl/

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord