abonneren

Verborgen flightsim gevonden in Google Earth

Een blogger genaamd Marco heeft een verborgen flightsimulator in de laatste versie van Google Earth gevonden. Het is niet bekend hoe Marco de verborgen flightsim vond, aangezien Google er niets over heeft bekendgemaakt.Om de Google flightsim op te starten, dient u de meest recente versie van Google Earth (met Google Sky) geïnstalleerd te hebben. Windows-gebruikers moeten de toetscombinatie Ctrl+Alt+A of Ctrl+Windows+A intikken. Apple-gebruikers die OS X draaien, dienen Command+Option+A in te tikken.

Na het intikken van de combinatie verschijnt er een dialoogvenster waarin u kunt kiezen uit twee vliegtuigen; een F16 en een SR22. U kunt een startpositie bepalen en daarna, als een vogel zo vrij, rondvliegen. De controls van de vliegtuigen zijn niet erg gebruiksvriendelijk. Wij hadden grote problemen om het vliegtuig recht te houden.

Het is niet bekend of de flightsim een grapje is van Google of dat de zoekgigant van plan is om een volwaardige concurrent voor Microsoft Flightsim te ontwikkelen.


Bron: Blog Marco

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: