abonneren

Veel YouTube-verkeer via internet op het bedrijf

Dat veel grote bedrijven (nog) geen beleid hebben wat betreft het privĂ©-gebruik van internet door hun werknemers blijkt uit cijfers van het Franse bedrijf Ipanema Technologies. Het internetverkeer bij vijftig grote bedrijven (met een omzet van tussen de één en twintig miljard dollar) werd geanalyseerd.
Daaruit bleek dat maar 3% gebruikt werd voor bedrijfsmatige applicaties als SAP, Oracle en VoIP. Het leeuwendeel van de bandbreedte, zo'n 54%, werd in beslag genomen door niet-werkgerelateerde applicaties als YouTube, Facebook en Twitter. Gemiddeld waren er per bedrijf zo'n 69 applicaties actief.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord