abonneren

Vandaag kondigt Adobe Creative Suite 5 aan

Het gaat om vijf CS5-suites en totaal zo'n 15 losse producten. Belangrijkste veranderingen zijn een 64-bits uitvoering van een aantal pakketten en het toevoegen van gpu-versnelling in het videobewerkingspakket Premiere-Pro.De verschillende pakketten hebben verschillende doelgroepen, die zicht met creative bewerkingen van met name beeldmateriaal of beeld met tekst bezig houden.
Ook is de nieuwe CS5 aangepast voor het gebruik van het binnenkort te verschijnen Flash 10.1. Volgens critici zijn de verschillen met de minder succesvolle vorige versie CS4 niet enorm groot. Voor de Mac hebben nu een aantal pakketten die dat al hadden voor Windows, ook 64-bits ondersteuning gekregen. Het fotobewerkingsprogramma Photoshop blijft het belangrijkste onderdeel van de CS5 familie. Zo is Photoshop op maar liefst 36 punten verbeterd. Prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet bekend.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord