abonneren

Vandaag is het Data Privacy Dag

Snij de taart aan en zet een feesthoedje op; vandaag is het Data Privacy Dag. De feestdag wordt gevierd in de VS, Canada en 27 Europese landen waaronder Nederland. De feestdag wordt mede gesponsord door Intel.Speciaal voor Data Privacy Dag zijn er een aantal evenementen georganiseerd. De meeste evenementen richten zich op kinderen om hen te leren hoe belangrijk de bescherming van hun privacy op het internet is.
Data Privacy Dag moet onder andere voorkomen dat mensen in Nigeriaanse 419-scams trappen en hun bankgegevens doorgeven aan oplichters of dat kinderen hun telefoon en huisadres op MySpace of Hyves aan wildvreemde mensen geven.

U kunt Data Privacy Dag vieren door vandaag al uw collega's, vrienden en familie extra op het hart te drukken hoe belangrijk het is dat ze hun privacy op het internet beschermen en bewaken.


Website: www.intel.com/policy/dataprivacy.htm

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord