abonneren

Van Kooten en De Bie via bluetooth

Van Kooten en De Bie verspreiden hun uitingen sinds vorige week ook via Bluetooth. Dat gebeurt op de onlangs geopende tentoonstelling in Hilversum over de heren.
Bezoekers kunnen per Bluetooth een multimediale krant op hun mobieltje ontvangen.

Bezoekers met ingeschakelde Bluetoothfunctie die bij de ingangsbalie van de tentoonstelling 'Van Kooten en De Bie: en wel hierom!' staan, ontvangen een berichtje waarin gevraagd wordt of ze een digitale versie van de Juinensche Courant willen ontvangen. De tentoonstelling vindt plaats in het instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

In totaal worden drie versies van de Juinensche Courant verstuurd. De digitale kranten bevatten tekst, foto's en audiofragmenten. Deze zijn afkomstig uit televisie- en radioprogramma's van Van Kooten en De Bie (onder meer Keek op de Week). Ook zijn er fragmenten opgenomen van bekende Nederlanders die vertellen over de invloed van Van Kooten en De Bie op hun werk.

De mobiele krant is niet alleen via Bluetooth te ontvangen, maar ook per sms, waardoor de krant ook voor mensen die de tentoonstelling niet bezoeken, te bekijken is. Wie de tekst JUINEN naar 4443 stuurt, ontvangt een downloadlink. Ook is het mogelijk de krant rechtstreeks te downloaden en zelf handmatig op uw telefoon te zetten. Klik daarvoor hier.

 

Bron: Emerce

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord