abonneren

Valentijnsactie: Valentijnsmuizen van Microsoft

Tere ere van Valentijnsdag brengt Microsoft een rode uitvoering van z'n Arc Mouse uit. Onder alle mensen die ons voor aanstaande maandag 9 februari 10 uur een mailtje sturen, verloten we drie van deze Valentijnsmuizen ter waarde van € 59,95 per stuk!De Arc Mouse is een inklapbare draadloze lasermuis.
Uitgeklapt is het een robuust doch handzaam exemplaar; na gedane arbeid klikt u de micro-ontvanger onderop vast en klapt de hele muis in, waardoor-ie ineens nog maar 60% van zijn eerdere omvang heeft. Makkelijk meenemen dus, helemaal omdat er een praktisch draagtasje bij zit. Hoewel de muis er op het eerste gezicht duidelijk anders uitziet dan reguliere soortgenoten, werkt hij net zo prettig. Hij ligt comfortabel in de hand en is uitermate precies. In het zwart bestaat hij al een tijdje, maar de rode uitvoering is nieuw.

Wij geven drie van deze rode Arc Mouses weg. Om kans te maken op een van deze muizen hoeft u alleen maar voor aanstaande maandag 9 februari 10.00 uur een mailtje te sturen onder vermelding van Valentijn.

Onder alle inzenders worden de drie muizen verloot. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. We doen ons uiterste best om de muizen nog voor 14 februari bij de winnaars te bezorgen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: