abonneren

Uw IT-vaardigheden trainen met Microsoft

Microsoft heeft dit weekend de nieuwe website Elevate America gelanceerd. Op de site kunnen werknemers allerlei IT-gerelateerde vaardigheden leren die vereist zijn voor werk in de 21ste eeuw.De economie van de VS zit in een diep dal en door de wereldwijde financiële crisis wordt ook de IT-industrie zwaar gestroffen. Sinds in december vorig jaar de economie instortte zijn er in de VS al 3,6 miljoen banen verloren gegaan.

De site Elevate America biedt toegang tot een groot aantal online trainingsprogramma's van Microsoft. De trainingen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. Beginners kunnen op de site onder andere leren hoe men het internet gebruikt, hoe men een e-mailbericht verstuurt en hoe men een online CV opstelt.

Microsoft biedt op de site niet alleen trainingen voor particulieren, maar ook allerlei programma's voor lokale overheden en bedrijven over hoe ze de IT-vaardigheden van mensen kunnen verbeteren. Washington is de eerste staat in de VS die Elevate America gaat toepassen om de technische vaardigheden van zijn bewoners naar een hoger niveau te tillen.


Website: http://www.microsoft.com/

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: