abonneren

Upscale-problemen bij PS3 misschien hardwarematig

Sony weet niet goed raad met de upscaler-problemen van hun PS3. Het probleem speelt bij tv's die wel 1080p aankunnen, maar niet de lagere 720p-resolutie. Games op 720p worden niet naar 1080p omgezet, maar naar het inferieure 480p.Het blijkt nu dat Sony niet met zekerheid kan zeggen dat het probleem met een firmwareupdate te verhelpen is. Sony is nog druk bezig het probleem uit te zoeken. Overigens is inmiddels ook gebleken dat de PS3 problemen heeft met het downscalen van blu-ray-beelden.
Wanneer een blu-ray-film op een tv wordt afgespeeld die alleen 720p aankan en niet 1080i of 1080p, gaat het ook fout. Ook hier eindig je met het inferieure 480p.

Bron: DailyTech

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord