abonneren

Update voor G1 zorgt voor Nederlands

T-Mobile komt begin mei met een uitgebreide software-update voor de G1, het eerste toestel dat draait op Google's Android. Een van de nieuwe opties van de software is de beschikbaarheid van de Nederlandse taal in het besturingssysteem.Daarnaast bevat de update de optie van automatische horizontale of verticale weergave van het touch screen. Zo kan de T-Mobile G1 ook in landscape opmaak worden gebruikt als het scherm niet is uitgeschoven. Een andere belangrijke nieuwe functie is het virtuele toetsenbord, waarmee een telefoonnummer of tekst eenvoudig via het scherm kan worden ingevoerd.
Gebruikers hebben hiermee dus de keuze tussen het virtuele of fysieke QWERTY-toetsenbord.

Filmliefhebbers kunnen dankzij de update filmpjes maken met behulp van de 3,2 megapixel-camera op de T Mobile G1, deze op het toestel terugkijken en ze direct op YouTube zetten. Ook kunnen ze de foto's op hun T-Mobile G1 direct in hun eigen Picasa Web Album zetten. Andere verbeteringen zijn onder andere de zoomfunctie, de e-mail client en de web browser.

Vanaf begin mei zullen alle nieuwe G1's van T Mobile van deze nieuwste software zijn voorzien. Bestaande T Mobile G1-gebruikers krijgen de update kosteloos en automatisch toegezonden via het mobiele netwerk.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie