abonneren

Update Live Messenger straks verplicht

Gebruikt u Windows Live Messenger versie 8.1, 8.5 of 14.0? Dan móet u binnenkort upgraden. Doet u dat niet, dan zult u over een paar maanden niet meer kunnen chatten. Wie op dit moment 8.1 of 8.5 gebruikt, krijgt het vriendelijke verzoek om de upgrade uit te voeren. Half september zal dat vriendelijke verzoek veranderen in een melding dat upgraden verplicht is.
Mensen die een 14.0-versie gebruiken (met uitzondering van degenen die 14.0.8089, de meest recente versie gebruiken), krijgen vanaf begin oktober een scherm met het vriendelijke verzoek te zien, terwijl zij eind oktober ook verplicht moeten upgraden. Wie desondanks niet upgrade, zal niet meer kunnen inloggen op het Messenger-platform.

Microsoft zegt dat gebruikers niet per se hoeven te wachten op de update-melding: zij kunnen de meest recente versie van Messenger al gewoon downloaden via http://download.live.com.

De upgrade is volgens Microsoft nodig uit zowel veiligheids- als gebruiksoogpunt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord