abonneren

Uitzendinggemist.nl

Over Uitzendinggemist.nl kunnen we kort zijn: het is een digitale videorecorder voor Nederland 1, 2 en 3. Op de overzichtelijke homepage kun je snel de nieuwste uitzendingen starten, er zijn aardige tips en een overzicht met populaire uitzendingen. De site laat zien waar bezoekers op elk moment naar zitten te kijken.

Zoeken kan op titel, dag, zender, omroep en genre, van amusement tot wetenschap. Video is verpakt in een Windows Media-bestand en verschijnt in een nieuw browservenster.

Het beeld is redelijk groot (320 x 240) en van goede kwaliteit. De site biedt helaas geen alternatief van hogere resolutie en dus geen beeldvullende video. Overigens vermeldt Uitzendinggemist.nl ook nog wat er morgen op de site zal staan.

Website: www.uitzendinggemist.nl
Sterren: 4/5

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord