abonneren

Ubisoft bezig met videogame 'Heroes'

De Franse gamesontwikkelaar Ubisoft is bezig met een videogame van de populaire superheldenserie Heroes. De game zal in de derdepersoon zijn (camerastandpunt achter het karakter) en moet eind 2008 uitkomen.Dit is de tweede licentiedeal die Ubisoft deze week bekendmaakte. De ontwikkelaar heeft ook een deal gesloten met filmregisseur James Cameron en studio 20th Century Fox voor de ontwikkeling van een game die is gebaseerd op de SF-film Avatar die in 2009 uitkomt.

Ubisoft maakte het nieuws bekend tijdens een ‘Heroes'-panel op de San Diego Comic-Con. Bezoekers konden ook de eerste trailer bekijken voor de videogame van de serie Lost die volgend jaar uitkomt. In de game kruipt de speler in de huid van één van de passagiers van Ocean Flight 815. In de game ontmoet hij de belangrijkste Lost-personages in de serie en moet hij onder andere vechten met het rookmonster.

De Heroes-game is onderdeel van een uitgebreide collectie spin-offs. Er zijn Heroes-strips, de Heroes 360 website, een Heroes-game voor mobiele telefoons en volgend jaar komt er Heroes:Origin, een spin-off serie waar dieper wordt ingegaan op het ontstaan van de helden in het eerste seizoen. De bedenker en producent van Heroes Tim Kring helpt mee met de ontwikkeling van de game zodat de game goed aansluit bij alle andere spin-offs.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: