abonneren

Twitter frontpage krijgt makeover

Steeds meer mensen maken gebruik van de microblogging service van Twitter. Het twitteren is soms lastig uit te leggen aan iemand die er nog niet bekend mee is. Twitter heeft mede daarom de frontpage aangepast met een duidelijkere zoek-interface.Twitter isde internetdienst waarbij gebruikers korte berichtjes publiceren. Deze berichtjes mogen maximaal 140 karakters lang zijn. Het is een socialenetwerksitewaarop je jezelf, zoals bijFacebook, een profiel en eenavataraanmeet.

Om nieuwe gebruikers een beetje wegwijs te maken in de wereld die Twitter heet, heeft de frontpage een makeover gekregen. Er is nu een duidelijke zoekbalk toegevoegd waarmee nieuwe gebruikers kunnen zoeken naar een onderwerp in de stroom Twitter-berichten. Ook zijn er de zogeheten 'trending topics' te zien, die aangeven over welke onderwerpen er het meest getwitterd wordt op dat moment.

Twitter hoopt hiermee de drempel te verlagen voor nieuwe gebruikers om de service te gaan gebruiken en direct al inzicht te krijgen in het nut ervan. De nieuwe frontpage is te vinden op www.twitter.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord