abonneren

Twitlijst.nl

Google geeft 609.000.000 zoekresultaten op de zoekterm ‘Twitter'. Ter vergelijk: zoeken op ‘Obama' levert circa 280.000.000 hits en Windows 7 voor 103.000.000. Wat we duidelijk proberen te maken: Twitter is best populair geworden. En dat betekent dat steeds meer mensen en bedrijven gebruik gaan maken van Twitter.Handig dus om alle Twitteraars eens op een rij te zetten.
En toen kwam Twitlijst.nl, zeg maar een startpagina voor Twitter. De site is onderverdeeld in diverse rubrieken: sporters, politici, acteurs, auteurs, maar er zijn ook links naar het weerbericht en nieuwssites. De site ziet er verzorgd uit, niet heel spectaculair of hip, maar dat hoeft ook niet voor een startpagina.

Toch valt het aanbod te volgen Tweets ons behoorlijk tegen. Als het echt zo is dat de hele wereld aan het Twitteren is geslagen, dan zijn die lijsten wel heel erg kort. Zou John Cleese echt de enige acteur zijn die af en toe maximaal 140 tekens de wereld inslingert? Vergelijken we Twitlijst met de ‘echte' Startpagina (http://twitter-gebruikers.startpagina.nl/) dan zien we een veel groter overzicht. Wel iets minder overzichtelijk, maar wel meer mogelijkheden om door te klikken. Tja, dan kiezen we toch voor de laatste.

www.Twitlijst.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Laatste reactie