abonneren

Twigger

Er was een tijd waarin veel internetproviders geen webmail aanboden. En er was een tijd waarin zo'n beetje iedereen geloofde in 'gratis internet'. Twigger, een centrale webmaildienst voor meer dan vierhonderd providers, komt uit die tijd. Tegenwoordig heeft zo'n beetje elke provider zijn eigen webmail en Twigger is niet langer volledig gratis.
Is er dan nog leven voor een dienst als Twigger? Waarschijnlijk wel.

Steeds meer providers trekken alles uit de Web 2.0-kast om webmail gelikter te maken. Al die toeters en bellen zijn leuk en aardig - sommige e-maildiensten verschillen nauwelijks van een echt e-mailprogramma - maar vaak veranderen ze webmail in een loodzware toepassing. Dat is mooi als je thuis een Core 2 Duo draait, maar een ramp op een 486 met 28k8-modem in dat afgelegen vakantieoord. En dan komt Twigger van pas.

Twigger is no-nonsensewebmail en draait snel en soepel. De dienst is nog altijd gratis, maar registratie is een must en u moet een aantal persoonlijke gegevens achterlaten. Vervolgens krijgt u "maximaal eens per twee weken informatie van Twigger en zijn adverteerders gebaseerd op uw profiel." Een reclamevrije Twigger kan ook; dat kost 18 euro voor een half jaar en 30 euro voor een jaar.

Website: www.twigger.nl
Sterren: 4/5

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags: