abonneren

Twee mannen versturen 217.000 SMS-berichten

Twee mannen wilden weten hoeveel SMS-berichten ze in een maand konden versturen. Het lukte ze om 217.000 tekstberichten te versturen. De beide mannen hoopten dat hun onbeperkte SMS-abonnement ze zou behoeden voor een fiasco.Door een verwarring rondom T-Mobile's eindrekening kreeg één van de mannen, Nick Andes (29), een rekening voor $26.000. De rekening was zo groot en dik dat het T-Mobile $27,55 kostte om deze aan Andes te versturen. Gelukkig hield T-Mobile zich aan het onbeperkte SMS-abonnement en draaide de rekening terug.

De beide mannen, Nick Andes en Doug Klinger, hoopten het huidige Guiness wereldrecord te breken. Het aantal van 217.000 SMS-berichten in een maand is bijna niet te geloven. Om zoveel tekstberichten te versturen, moet iemand 7.000 berichten per dag versturen, oftewel 291 per uur, of 4 per minuut, en dat een maand lang. Het is niet duidelijk of de beide mannen alle SMS-berichten daadwerkelijk met de hand hebben getikt en verstuurd of een spamprogramma hebben gebruikt.


Bron: Yahoo

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord