abonneren

TroubleShooter maakt je digitale leven gemakkelijker

Op vrijdag 10 oktober ligt het eerste nummer van TroubleShooter - tijdschrift voor de digitale mens - in de winkel. Het magazine is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeie nde vraag van consumenten naar begrijpelijke informatie over de talloze apparaten die vandaag de dag in een gemiddeld huishouden te vinden zijn.

Aan bod komen uiteraard de pc, maar ook pda's, mobiele telefoons, smartphones, mediaspelers, digitale camera's en dergelijke. Stuk voor stuk apparaten die het leven gemakkelijker en leuker maken. Behalve natuurlijk als ze even niet doen wat ze moeten doen. Of, zoals directeur Wouter Hendrikse van HUB Uitgevers het verwoordt: "Koop ik zo'n hippe smartphone die ook als navigator kan dienst doen, moet ik eerst een handleiding van 156 pagina's door voor ik zelfs maar de weg naar de hoek van de straat hier kan opzoeken met dat ding. Daar geef ik toch geen vermogen voor uit?" TroubleShooter herkent dit soort ongemak niet alleen, maar weet als geen ander er een logische en handige oplossing voor te geven. Onder het motto: wat leuk is, moet ook leuk blijven!

Om vragen van lezers en webbezoekers te beantwoorden, zijn er vier TroubleShooters voor u beschikbaar: John Vanderaart (FAQman van Computer Idee), Henk van de Kamer (onder andere netwerkgoeroe van PC Active), Gonny van der Zwaag (orakel op gebied van mobiel en internet) en Ed Wiggemans (in gamekringen beter bekend als Mr. Power Unlimited).

In het eerste nummer van TroubleShooter komen onder meer aan bod:
- Simpel synchroniseren van data tussen pc, mobiel en pda
- De mooiste foto's maakt u zo
- Makkelijk monteren met Moviemaker
- Online gezinsagenda, ook bij te houden via mobiel

TroubleShooter gaat er vanuit dat werken met de pc en andere digitale apparatuur FUN is. En als daarbij problemen rijzen, dan lost de redactie die op.

TroubleShooter verschijnt zes keer per jaar, in een oplage van 45.000 exemplaren. Een los nummer kost € 3,95, maar het eerste nummer heeft een speciale introductieprijs van € 2,95. Bij elk nummer zit een gratis CD met nieuwste free- en shareware.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord