abonneren

TripIt

TripIt Travel Organizer is een reisapplicatie voor de iPhone, bedoeld om de vakantieplanning te digitaliseren en te vereenvoudigen.

De applicatie haalt bevestigingen uit je e-mail en bouwt op deze manier een reisschema op. Je kunt hotel-, vluchtgegevens en andere bevestigingen doorsturen naar plans@tripit.com of de krachtige automatische importfunctionaliteit gebruiken om je reisschema op te stellen. De importfunctionaliteit werkt samen met Gmail- en Google Apps-accounts en stelt geen eisen aan het gebruik van speciale sites om te reserveren; alle bevestigingen zouden herkend moeten worden door TripIt.

De applicatie steekt eenvoudig in elkaar, maar is toch een ideaal reismaatje vanwege de relevante informatie die het je biedt. Helaas is het niet mogelijk om alle gegevens (zoals accounts en je netwerk) te beheren vanuit de applicatie zelf, hiervoor zul je terug moeten vallen op de TripIt-website. Jammer. Kies je voor een TripIt Pro-abonnement (eerste dertig dagen gratis, daarna $ 49 per jaar), dan krijg je de applicatie zonder advertenties te zien, word je tijdig op de hoogte gehouden van vertragingen en uitval, krijg je alternatieve vliegroutes en partnerdeals en kun je vanuit de applicatie je frequent flyer miles bijhouden.

In de betaalde versie, TripIt Travel Organizer (no ads) (€ 1,59) zitten eveneens geen advertenties, maar de overige Pro-functies ontbreken. Wie TripIt eerst wil uitproberen, kan het beste voor de gratis variant mét advertenties gaan.

Tripit; iPhone; Gratis

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Laatste reactie