ADV: Touch & Try QNAP TS-453mini

In het testlab van PCM worden dagelijks de laatste IT- en home entertainmentproducten uitgebreid getest. Met de nieuwe QNAP TS-453mini doen we het anders. Drie lezers mogen deze krachtige NAS thuis aan de tand voelen. Heb jij het in je om reviewer te worden?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met QNAP

Test 'm zelf

Wanneer PCM-apparatuur getest wordt, gebeurt dat grondig. Maar misschien dat we net even wat minder aandacht besteden aan zaken die jij juist heel belangrijk vindt. Daarom mogen drie lezers van PCM de QNAP TS-453mini nu thuis zelf uitgebreid aan de tand voelen. En daar krijg je twee weken de tijd voor zodat je alle functies, mogelijkheden en eventuele makken goed in kaart kunt brengen.

Gedurende deze periode maak je een uitgebreid verslag, zodat je ons een review kunt sturen. Jouw bevindingen verwerken we in een artikel dat op PCMweb.nl wordt gepubliceerd, zodat ook andere lezers een goed beeld krijgen van deze NAS. En degene die de beste review schrijft, wint de TS-453mini.

Gezocht: 3 kritische reviewers

PCM heeft drie exemplaren van de QNAP TS-453mini klaar staan en is op zoek naar drie lezers die deze NAS thuis uitgebreid willen testen. Aanmelden kan tot 17 september a.s. en voorwaarde voor deelname is wel dat je ons uiterlijk 1 oktober een uitgebreid verslag stuurt van je ervaringen en bevindingen, zodat we deze met andere lezers in een later artikel kunnen delen. De verslaggever van de meest interessante review hoeft na de test zijn of haar QNAP TS-453mini niet meer in te pakken, maar mag deze houden!

Vul hier je gegevens in.

Ben je uitgekozen als tester, dan nemen wij contact met je op.

Wil je opgenomen worden in ons testpanelbestand en uitnodigingen krijgen voor alle Touch and Try' s meld je dan hier aan: http://techpanel.nl/registreren

Geschreven door: advertorial-0 op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: review, qnap, testen, qnap ts-453mini