abonneren

Toshiba gaat met NB305 netbook voor kwaliteit

In de verwachte grote stroom aankondigingen van netbooks op de CES, komt nu ook Toshiba met een nieuwe telg in de netbookfamilie. De NB305 biedt volgens Toshiba de balans tussen design, bruikbaarheid en draagbaarheid met een batterijduur van 11 uur.De NB305 is net als de andere nieuwe netbooks gebaseerd op Intels nieuwe Atom N450 processor.
Het 10,1-inch scherm ook hier door leds verlicht, 250 GB harddisk en Windows 7 starter als besturingysteem. De zes cells accu moet de beloofde 11 uur werktijd op een acculading mogelijk maken.

Toshiba heeft het ontwerp van zijn netbooks verbeterd, waardoor hij er nog beter uitziet slank en licht is. Er is een groot multi-touch touchpad en een flink toetsenbord. Toshiba levert net netbook met synchronisatiesoftware om bestanden met een andere pc te delen. Toshiba gebruikt naar eigen zeggen kwaliteitsonderdelen die de betrouwbaarheid van de netbooks moeten verzekeren. Voor de veiligheid van de gegevens wordt gewaakt met de versnellingssensor die de harde schijf beschermt tegen schokken. De Toshiba NB305 is eind januari te koop voor €449.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie