abonneren

Torrentspy moet van rechter spioneren voor de MPAA

Torrentspy, één van de grootste en populairste torrentsites, wordt op korte termijn misschien een valstrik om internetpiraten mee te vangen. Een Amerikaanse rechter heeft besloten dat Torrentspy voortaan logs moet bijhouden van individuele bezoekers. Torrentspy moet vervolgens deze logs afstaan aan de MPAA.Dit is niet de eerste keer dat Torrentspy een aanvaring heeft met de MPAA.
In februari sleepte de MPAA Torrentspy ook voor de rechter, maar toen wist de torrentsite te voorkomen dat het zijn beleid moest veranderen. De Amerikaanse rechter Jacqueline Chooljian wil nu dat Torrentspy meewerkt met de eisen van de MPAA. Torrentspy heeft tot 12 juni de tijd om in hoger beroep te gaan.

Torrenstpy staat bekend om zijn strenge privacybeleid. De mensen achter de site hebben verklaard dat ze de activiteiten van bezoekers nooit zullen volgen en opslaan zonder toestemming van de gebruiker. Ira Rothlen, de advocaat van Torrenstpy, zegt dat de site nog liever de toegang van de VS naar de site afsluit, dan dat het de activiteiten van bezoekers zal registeren.


Bron: News.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie