abonneren

TorrentSpy moet ram-gegevens afstaan

De rechtbank heeft bepaald dat TorrentSpy gegevens moet afstaan over de activiteiten van zijn Amerikaanse gebruikers. TorrentSpy is in juni in beroep gegaan tegen deze vordering, maar de rechter ging hier niet mee akkoord.Het gaat specifiek over de informatie die in het ram-geheugen van de servers te vinden is. Volgens TorrentSpy is deze informatie slechts tijdelijk en is het vrijwel onmogelijk om er bruikbare informatie uit te achterhalen. De rechtbank is het hier niet mee eens: ook al is de informatie tijdelijk van aard, toch is TorrentSpy verplicht deze data inzichtelijk te maken.

TorrentSpy heeft inmiddels besloten geen Amerikaanse gebruikers meer toe te laten op de site. Ook is het van plan de beslissing aan te vechten voor een hogere instantie.

BetaNews

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord