abonneren

TomTom update voor iPhone software

TomTom brengt een gratis update uit voor de iPhone navigatiesoftware. Deze Versie 1.2 bevat een aantal verbeteringen, zoals een geavanceerde rijstrookaanduiding en ondersteuning voor de weergave in horizontale zowel als verticale schermpositie.Handig is ook dat dat de software nu dankzij tekst-naar-spraak-omzetting nu ook straat- en plaatsnamen voorleest. Nieuw is ook de iPodbesturing. Vanuit de TomTomapplciatie is het nu mogelijk de muziek te bedienen. De update bevat ook recente kaarten en een flitscameradatabase.
Volgens TomTom komen er in de toekomst nog meer updates voor de iPhone software.

Of TomTom daarbij zover zal gaan dat ze ook de van de eigen TomTom apparaten bekende Live diensten beschikbaar zal stellen is de vraag. Vooral de HD-traffic verkeersinformatie is voor veel navigatiegebruiker een waardevolle uitbreiding.

Bron: Telecomwereld

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord