abonneren

TomTom onthult nieuwe TomTom GO reeks

TomTom onthult vandaag de nieuwe TomTom GO reeks - de TomTom GO 720 en TomTom GO 520. Nieuwe technologie├źn bieden gebruikers onder andere de mogelijkheid om kaarten dagelijks te verbeteren en spraakherkenning. De nieuwe TomTom GO reeks heeft een nieuw ontwerp gekregen.
Het 4,3-inch aanraakscherm toont nog wel TomTom's bekende gebruikersmenu met 3D afbeeldingen, inclusief reliëf van gebouwen.

Samen met de nieuwe TomTom GO reeks wordt TomTom's nieuwe kaartverbeteringstechnologie geïntroduceerd; TomTom Map Share. Deze technologie stelt bestuurders in staat gemakkelijk en direct kaarten te verbeteren. Tevens geeft het gebruikers de mogelijkheid dagelijks, automatisch via TomTom HOME aangebrachte verbeteringen met elkaar te delen en van veranderingen van anderen te profiteren.

Een andere nieuwe toepassing is spraakherkenning. Gebruikers hebben hierdoor een extra manier om het bestemmingsadres te kiezen. Gebruikers kunnen ervoor kiezen de spraakherkenning aan te zetten met behulp van een button om vervolgens de stad en straatnaam van de bestemming hardop uit te spreken.

De nieuwe TomTom GO biedt een aantal nieuwe veiligheidsopties zodat bestuurders altijd toegang hebben tot informatie over veiligheid en wegenwachthulpdiensten. Het "Help Me" menu bevat informatie zoals de weg naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, informatie over de onderhoud van de auto en EHBO instructies. Een andere nieuwe veiligheidsoptie is het ingekorte menu, zodat bestuurders met één druk op het scherm meteen naar hun favoriete, meest gebruikte informatie kunnen gaan.

De nieuwe TomTom GO biedt ook een aantal leuke extra's. Het kunnen opnemen van navigatie-instructies met je eigen stem is één van de opties om het navigatiesysteem te personaliseren. Gebruikers gemakkelijk hun eigen stem opnemen of door de stemmen van kinderen, familieleden en vrienden naar hun bestemming worden geleid. Bestuurders kunnen ook documenten en foto's bekijken. Daarnaast kunnen zij posities, bestemmingen en content uitwisselen met andere TomTom GO gebruikers via Bluetooth-technologie.

Beschikbaarheid
De nieuwe TomTom GO reeks zal vanaf het derde kwartaal van 2007 beschikbaar zijn in Europa.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie