abonneren

TomTom maakt HD Traffic aanzienlijk nauwkeuriger

TomTom's HD Traffic is een geniale dienst, waarvan helaas nog te veel mensen niet op de hoogte zijn. Met HD Traffic bent u op de hoogte van files op uw route. Ten opzichte van TMC-fileinformatie is HD Traffic veel nauwkeuriger, zeker sinds de meest recente update naar HD Traffic 3.0.HD Traffic 3.0, dat gisteren aangekondigd werd door TomTom, werkt ongeveer 25 procent nauwkeuriger dan zijn voorganger. Hoe TomTom dit precies realiseert is niet bekend, maar wel geeft de navigatiefabrikant aan dat het bereik van de nieuwe Traffic-dienst op secundaire wegen aanzienlijk verbeterd is.
HD Traffic 3.0 is onderdeel van de LIVE-diensten van TomTom. De fileinformatie is ook te benaderen via TomTom's eigen online routeplanner. Hoewel andere navigatieaanbieders ook speciale filediensten aanbieden, claimt TomTom nog steeds sneller en nauwkeuriger te zijn.

BRIGHT

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord