abonneren

TomTom laat filmpje van RIDER 2 uitlekken

Dit weekend was op de website van TomTom een flashanimatie te zien van de TomTomRIDER 2, een nieuw navigatiesysteem voor motorrijders. Het filmpje werd snel verwijderd maar was op dat moment al opgemerkt door diverse websites.Navigatiefabrikanten hebben de motorrijder ontdekt.
Garmin bracht onlangs de zümo 400 als betaalbaar instapmodel voor motorrijders uit en nu lijkt TomTom ook aan een nieuw navigatiesysteem voor motorrrijders te werken: de RIDER 2. Dit wordt de opvolger van de eerder verschenen RIDER, een robuust en vochtbestendig navigatiesysteem dat aan het stuur van de tweewieler kan worden bevestigd.

Uit het flashfilmpje blijkt dat het uiterlijk van de nieuwe RIDER nauwelijks is gewijzigd, maar er is wel iets gedaan aan de kwaliteit van de stuurbevestiging. Bij het eerdere model bleek deze nogal wat klachten op te leveren.

Op de TomTom RIDER draait firmware-versie 7 van de eigen TomTom-navigatiesoftware en er wordt een Bluetooth headset van Cardo Wireless meegeleverd om de gesproken route-aanwijzigingen goed te kunnen verstaan, ook wanneer de gebruiker een helm draagt.


Bron: www.dailytech.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord