abonneren

TomTom doet het met de HTC Touch Pro

De nieuwste versie van TomTom's Navigator-software (waarmee er met een smartphone genavigeerd kan worden) zal worden gebundeld met de HTC Touch Pro.Behalve dat de software hoog inzet op gebruiksgemak en veiligheid, is er ook gesleuteld aan het uiterlijk van de software. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor diverse kleuren op het touch screen en verschillende automodellen (van een klassieke auto uit 1960 tot een hippe roze auto) als icoon.

Vanaf midden september ligt dus de bundel met de HTC Touch Pro in de winkel. Op onze vraag of de software ook beschikbaar komt voor eigenaren van een ander soort smartphone liet TomTom weten daar nog geen uitspraken over te kunnen doen.

Inmiddels kunnende meeste smartphones gebruikt worden voor dit soort software, alleen Apple's iPhone nog niet - hoewel daar wel gps in zit. Dat komt omdat Apple applicaties niet toestaat om op de achtergrond te draaien. Zou er navigatiesoftware op draaien en u zou tussendoor gebeld worden, dan zou de navigatie helemaal afgesloten worden en na het gesprek weer helemaal opnieuw opgestart moeten worden, waarbij ook opnieuw de route moet worden berekend. En de kans dat je dan inmiddels een afslag gemist hebt, is groot...

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie